Roma Sampdoria Deplasmanından 3 Puanla Dönmek İstiyor

Seria A'da 8. hafta maçları oynanırken, Lider Juventus namağlup 1. sıradaki yerini koruyor. Seria A'nın iddialı ekiplerinden Roma, Sampdoria deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Roma Sampdoria Deplasmanından 3 Puanla Dönmek İstiyor

Roma Sampdoria Deplasmanından 3 Puanla Dönmek İstiyor

Seria A'da 8. hafta maçları oynanırken, Lider Juventus namağlup 1. sıradaki yerini koruyor. Seria A'nın iddialı ekiplerinden Roma, Sampdoria deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. 6 Ekim'de Cagliari ile karşı karşıya gelen Roma 1-1'lik beraberlikle dönmüş, UEFA Avrupa Ligi'nde de beraberlik ile taraftarlaını üzmnüştü. Wolfsberger deplasmanında 3 Ekim'de istenen futbolu sergileyemeyen Roma'nın bu hafta oynanacak karşılaşmadan 3 puanla dönmemesi halinde işi zorlaşacağa benziyor. Seria a'da juventus 8 karşılaşmanın 7'sinde galibiyet 1 maçta beraberlik ile 22 puanla liderlik koltuğunu korurken, inter bir mağlubiyet 7 galibiyet ile 21 puanda bulunuyor. Seria A'da 3. sıradaki Atalanta'nın ise 17 puanı bulunuyor. Roma'nın bu karşılaşmadan puansız dönmesi halinde 5. sırayı da kaybetmesi söz konusu olabilir.

Seria A'da bu sezon çıktığı 7 karşılaşmanın 3'ünden galibiyetle dönen Roma, 3 beraberlik 1'de mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor.