Yeni Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? Bakan Özer Açıkladı

Bakan Özer, öğretmen atama sürecini açıkladı. Kesin tarih belirsiz, ancak atama kaçınılmaz! Öğretmen adayları, göreve başlama hayaliyle bekliyor. Eğitimde yeni bir sayfa açılıyor!

Yeni Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? Bakan Özer Açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni öğretmen atama sürecine dair bilgiler paylaştı. Beklentisi içerisinde olan sayısız öğretmen adayı, atamanın ne zaman yapılacağı hakkında bilgi edinmek için Bakan Özer'in açıklamalarını yakından takip ediyor. Acaba, öğretmen adaylarının merakla beklediği atama gerçekleşecek mi?

Son gerçekleştirilen 45 bin öğretmen atamasının ardından, yeni bir atama sürecinin ne zaman başlayacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Bakan Özer, bu konuya dair bir açıklama yaptı. Peki, bir sonraki öğretmen atama süreci ne zaman başlayacak?

YENİ ÖĞRETMEN ATAMASI GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Öğretmen atamaları konusundaki son bilgileri paylaşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şunları ifade etti:

"Bundan sonraki süreçte, 45 binle sınırlı kalmamayı umuyoruz ve atamanın gerçekleşmesi kaçınılmaz. En büyük arzumuz, öğretmen adaylarımızın en kısa sürede görev yerlerine ulaşmasıdır."

Bu bilgilere göre; yeni öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağına dair kesin bir tarih henüz belirlenmiş değil. Hükümetin bu konuyu değerlendirmesi sonrasında, yeni atama tarihleri netlik kazanacak.

45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI GERÇEKLEŞTİ

En son, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 45 bin öğretmen ataması yapıldı ve atama sonuçları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı "45 bin Öğretmen Atama Töreni" sonrasında duyuruldu.

"45 bin Öğretmen Atama Töreni"nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni göreve başlayacak öğretmenlerin neredeyse yarısının deprem bölgesindeki illerde görev alacağını belirtti.