Ücretli Öğretmenler Ziya Selçuk'un Gündeminde

Ücretli öğretmenlerle ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın açıklamasında durumu Bakan ile görüştüğünü dile getirdi.

Ücretli Öğretmenler Ziya Selçuk'un Gündeminde

Ücretli öğretmenlerle ilgili yeni açıklama.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Yalçın, ücretli öğretmenlik meselesine değindi. Yalçın yaptığı açıklamada, Bakan Selçuk ile bu konuyu görüştüğünü ve bir çalışma olduğunu ifade etti. 

GEÇEN GÜN DİLE GETİRMİŞTİ

Geçtiğimiz gün bir açıklama yapan Yalçın, ücretli öğretmenlerin mağduriyetleri ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Koronavirüs sebebiyle Eğitim-öğretime ara verilen bu süreçte, kendi ellerinde olmadan işlerinden ve yegâne gelirlerinden mahrum kalan ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER mağdur edilmemelidir.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Yalçın , sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yaptı. Açıklamasında ücretli öğretmenlerin mağduriyeti konusunu Milli Eğitim Bakanı ile görüştüklerini ifade eden Yalçın, şunları söyledi:"

"Uzun süredir ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER ve USTA ÖĞRETİCİLER ile ilgili mağduriyete vurgu yapıyor ve arkadaşlarımızın gerçekten zor durumda kaldıklarını anlatmaya çalışıyoruz. Yetkili Sendika olarak M.E.Bakanı Sn. @ziyaselcuk  ile konuyu görüştüm.Gündemlerinde.Umarım olumlu cevap gecikmez"