Sözleşmeli öğretmenler dikkat! Kadroya geçiş için başvuru ekranı açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçiş işlemleri için başvuru ekranını erişime açtı. İşte başvuru ekranı adresi

Sözleşmeli öğretmenler dikkat! Kadroya geçiş için başvuru ekranı açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında sözleşmeli olarak görev yapan öğretmenlerin kadroya geçişleri için süreç başlıyor. 26.01.2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan ilgili yasaya göre 28 Kasım 2022 tarihinde MEB kadrolarına atanan sözleşmeli öğretmenlerin tamamı istemeleri halinde bakanlığa dilekçe ile başvuru yaparak kadroya geçebilecekti. 

Kadroya geçiş için başvuru ekranı açıldı

MEB, bugün sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçiş işlemlerini yapabilecekleri başvuru ekranını erişime açtı. Bakanlık  kadrolarına halen sözleşmeli öğretmen olarak çalışan ve göreve 28 Kasım 2022 tarihinden önce başlayanlar 31.03.2023 tarihi (bu tarih dahil) mesai bitimine kadar MEBBİS/Başvuru Modülü üzerinden kadroya geçiş için başvuru yapabilecekler. Başvuru yapan sözleşmeli öğretmenler MEBBİS üzerinden başvuru yaptıktan sonra yazı ekinde gönderilen durumuna uygun memur unvanlı kadroya atanma talebine ilişkin dilekçeyi doldurup ıslak imzalı olacak şekilde görev yaptıkları kurum/eğitim kurumu müdürlüğüne teslim edeceklerdir. 

Başvuru ekranına ulaşmak için TIKLAYIN

Başvuru Dilekçesi için TIKLAYIN