MEB, Öğretmenlerin Hizmet Puanını Güncelledi-İşte MEBBİS Sorgulama Ekranı

Son dakika haberi: MEB tarafından yayımlanan duyuruda 1 milyon öğretmenin hizmet puanlarının güncellendiğine yer verildi. İşte güncellenen hizmet puanı sorgulama ekranı ve son bilgiler.

MEB, Öğretmenlerin Hizmet Puanını Güncelledi-İşte MEBBİS Sorgulama Ekranı

Son dakika : Öğretmenlerin hizmet puanları güncellendi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafındna bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 1 milyon öğretmenin hizmet puanlarının güncellendiğine yer verildi. Türkiye genelindeki 1 milyon öğretmeni ilgilendiren açıklama sonrası öğretmenler, hizmet puanlarını nasıl öğrenebileceklerini sorgulamaya başladı. 

19 Haziran günü hizmet puanlarına etki eden durumları ve faaliyetleri güncelleyen MEB, daha sonra 7 maddelik bir genelge yayımladı. 16 Temmuz günü yayımlanan genelgedeki yeni uygulama kapsamında yüksek lisans, doktora, bilim olimpiyatları ve araştırma projesi yarışmalarında alınan ödüller, eTwining kapsamında alınan sertifikalar, hakemli dergilerde yayımlanan makaleler, alınan marka ve patent hakları gibi bir çok faaliyete ek hizmet puanı kapsamına alındı.

Bakanlık, bugün itibariyle, tüm öğretmenlerin, MEBBİS sisteminde bulunan bilgilerine göre, hizmet puanlarını güncelledı. MEB tarafındna yayımlanan duyuruda hizmet puanlarının MEBBİS 'ten öğrenbilebileceğine yer verildi. 

Güncel hizmet puanlarınızı öğrenmek için tıklayın