Bugün Duyuruldu! Kara ve Deniz Kuvvetlerine Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı duyuruları yayımlandı. Başvurular Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle gerçekleşecek.

Bugün Duyuruldu! Kara ve Deniz Kuvvetlerine Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak

Bugün Duyuruldu! Kara ve Deniz Kuvvetlerine Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Daire Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından 2019 yılı sözleşmeli er alımı duyurusu yayımlandı. Bakanlığın Personel temin sayfasından, "MSB KARA VE DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIKLARI  2019 YILI SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ" başlığı ile yayımlanan duyuruda, başvuru yapacak adayların başvuru kılavuzuna ilgili sayfadan erişebileceğine yer verilirken, başvuruların e-Devlet şifreleriyle https://personeltemin.msb.gov.tr/Anasayfa/EDevletGiris adresi üzerinden gerçekleşeceği belirtildi.

Resmi duyuruda şu ifadeler yer aldı: 

1. Adaylar, başvuru ekranına e-devlet üzerinden giriş yapacak, giriş yaptıktan sonra başvuru sihirbazı üzerinden ilerleyerek "Bilgilerim" kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri mutlaka dolduracak ardından Tercih ekranına otomatik olarak yönlendirilecektir.
2. Adaylar, eğitim bilgisi alanında eğitim bilgisi ekle butonuna bastıktan sonra eğitim bilgilerini dikkatlice girmelidir.
3. Adaylar, Terhis Belgesinin aslını veya e-Devlet üzerinden alınacak bilgisayar çıktısını getireceklerdir.
4. Askerlik hizmetini yapmamış olan adaylar ise Askerlik Durum Belgelerini e-devlet üzerinden temin edebileceklerdir (onaylı olması şartı aranmayacaktır).
5. MSY 33-3 Sağlık Muayene Yönergesi 5.Bölüm 1-a maddesine istinaden;
   a. FYT'ye katılabilmek için tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) "adayın spor (şınav, mekik ve koşu) yapmasında sakınca olmadığına dair rapor" ve 
   b. "FYT sırasında ortaya çıkabilecek her türlü sağlık problemimde sorumluluk tarafıma aittir" ibaresi bulunan "Muvafakat Yazısı" ile sınava katılacaklardır.
Rapor ve Muvafakat Yazısı örnekleri kılavuza eklenmiştir.
6. Adaylar başvuru yapmadan önce mutlaka kılavuzu ve başvuru şartlarını dikkatle okumalıdırlar.

DİKKAT ÇEKEN DİĞER DUYURULAR

KADROLU KAMU İŞÇİSİ ALIMI DUYURUSU İÇİN BAŞVURULAR 15 KASIM'DA SONLANACAK

BARTIN ÜNİVERSİTESİ'NE TEMİZLİK İŞÇİSİ, GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE ENGELLİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN BAŞVURULAR
İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK. BAŞVURU TARİHLERİ 11-15 KASIM TARİHLERİ OLARAK BELİRLENİRKEN BAŞVURU SÜRECİNE DAİR DETAYLAR VE
DAHA FAZLASINA ERİŞİM İÇİN TIKLA.

TÜBİTAK MAM'A ENGELLİ BÜRO MEMURU ALINACAK

TÜBİTAK MAM'A ENGELLİ BÜRO MEMURU ALIMI İÇİN 11 KASIM 2019 TARİHİ İTİBARİYLE İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞLAYAN BAŞVURU İŞLEMLERİ 15 KASIM'A KADAR İLGİLİ SAYFA ÜZERİNDEN DEVAM EDECEK. BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN EN AZ ÖNLİSANS MEZUNU OLMASI , TECRÜBE ŞARTI VE DİĞER ŞARTLARI YERİNE GETİRMESİ GEREKİYOR. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ADALET BAKANLIĞI 700 İCRA MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISI ALIMI

2019 Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı (2019-İcra) için 7 Kasım'da başlayan başvuru işlemleri 14 Kasım'a kadar devam edecek. Başvurular ÖSYM'nin resmi sayfasından kabul edilecek.  Başvuru yapacak adayların Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezuniyetinin yanısıra diğer şartları da yerine getirmesi gerekiyor. Başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirmeye ÖSYM'nin resmi sayfasından erişilebilir. İlandaki şartlar ve detaylar için TIKLAYIN.