İki Bakanlık Mülakatsız Memur Alımı Yapacak - 4000 TL MAAŞLA

İki farklı bakanlık bünyesine mülakat olmadan kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Farklı kadrolara yapılacak alımın başvuru bilgileri yazımızda.

İki Bakanlık Mülakatsız Memur Alımı Yapacak - 4000 TL MAAŞLA

2 BAKANLIĞA MÜLAKATSIZ MEMUR ALINIYOR.

2 Bakanlık tarafından Resmi Gazete ve ÖSYM aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere kamu personeli ataması yapılacağına yer verildi. Mülakatsız olarak yapılacak kamu personeli alımında başvuru bilgilerine kamu bülteni olarak bu yazımızda yer verdik.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü ile Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesine yapılan kamu personeli alımında KPSS puanı esas alınacaktır. Adaylar başvurularını internet üzerinden yapacak ve müracaatların ardındna adaylar sadece KPSS puan sıralamasına göre atanacak. Atama sonrası herhangi bir mülakat aşaması olmayacak. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- Türk vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

OGM İLANI

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda 34 farklı şehirde istihdam etmek üzere tekniker ve büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan sıralamasına göre yapılacak atamada başvuru detayları için TIKLAYIN

KGM MEMUR ALIMI

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda ÖSYM aracılığıyla , KPSS tercihleri ile memur alımı yuapılacağına yer verildi. İlanın detayları ve başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN