Adli Tıp Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başlıyor

Adli Tıp Kurumu 2020 yılı kadrolu memur alımı başvurusu başlıyor. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna yapılacak kamu personeli alımında başvuru şartları ile detaylar haberimizde.

Adli Tıp Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başlıyor

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımı başvurusu başlıyor.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan kamu personeli alımına başvurular başlıyor. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca Adli Tıp Kurumu merkez teşkilatı olan İstanbul 'da istihdam etmek üzere Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. İlana başvurular 20 Ocak 2020 Pazartesi günü başlayacak ve müracaatlar internet üzerinden alınacak.

KADROLU MEMUR ALIMI

Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan duyuruda , alınacak adayların kadrolu memur olarak istihdam edileceğine yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Adli Tıp Kurumu bünyesine yapılacak 8 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Son başvuru günü olan 31 Ocak 2020 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

- 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

- Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ( İstanbul ) kadrosunda istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Programları ile Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak. 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımı başvurusu 20 Ocak 2020 günü başlayacak. Pazartesi günü internet üzerinden başlayacak başvurular 31 Ocak 2020 Cuma günü saat 17:00 itibarıyla sona erecek.

İlana başvuru yapacak kadın erkek diğer adaylar bu adreste:  TIKLA KATIL

Başvuru formu yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

10 KATI ADAY ÇAĞRILACAK

Yayımlanan duyuruda 8 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna 8 personel alınacağı , KPSS puan sıralamasına göre 10 katı adayın mülakata çağrılacağına yer verildi. 

MSB EMEMUR ALIYOR

Milli Savunma Bakanlığı en az lise mezunu 50 KPSS ile memur alımı için TIKLAYIN