MSB 50 KPSS ile Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı (Kara-Deniz-Hava-MSÜ)

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. PERTEM 'de yayımlanan duyuruda Milli Savunma Bakanlığı , Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde 50 KPSS ile kadın erkek memur alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilan başvuru detayları ve başvuru ekranı.

MSB 50 KPSS ile Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı (Kara-Deniz-Hava-MSÜ)

MSB 38 memur alımı ilanı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. MSB Personel Temin Daire Başkanlığı (PERTEM) tarafından yayımlanan duyuruda Millî Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesine memur alımı yapılacağına yer verildi.

Farklı kadrolarda istihdam etmek üzere kadın ve erkek adaylar arasından yapılacak memur alımında başvuru detayları kamu bülteni 'nde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

MSB memur alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS), nitelik tablosunda belirtilen ilgili puan türlerinden puan almış olmak,

- Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak (askerlik çağına gelmemiş olmak, ertelenmiş veya muaf tutulmuş olmak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak), (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.)

- Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

NOT: Şehit, malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının; anne, baba veya eşinin şehit/gazi olduğunu gösterir belge ile başvurularında, almış oldukları merkezi sınav puanına, aldığı puanın %10 fazlası eklenerek hesaplanmış puan dikkate alınır.

İLANLARA BAŞVURACAK KADIN ERKEK ADAYLAR BU SAYFADA

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak  için >> TIKLA KATIL

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlanın başvuru özel şartları , kadro dağılımı ve KPSS şartı şu şekilde;

MSB bünyesine >>

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MEMUR ALIMI

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MEMUR ALIMI

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MEMUR ALIMI

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI

Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır.

Adaylar başvuru şartlarında istenen; ustalık-kalfalık belgesi, pedagojik formasyon belgesi, yabancı üniversitelerden mezun olunması halinde Yükseköğretim Kurulu onaylı denklik belgesi ve bilgisayar sertifikasını sisteme yükleyeceklerdir. Belgelerini yüklemeyen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir

İlan edilen pozisyonlardan herhangi birine müracaat yapılmaması, ilan edilen pozisyon sayısı kadar müracaat bulunmaması veya geçersiz sayılan müracaatlar sebebiyle ilan edilen pozisyonun boş kalması durumunda bakanlık bu pozisyonları ilan edilen diğer pozisyonlardan uygun gördüklerine aktarma hakkına sahiptir.

BAŞVURULAR BAŞLADI

MSB PERTEM 'den yayımlanan duyuruda başvuruların başladığına yer verildi. 

Başvuru yapmak için tıklayın

Açılan sayfada e devlet girişi yapın. Giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi güncelleyin. Son olarak tercihlerim kısmından memur alımına başvuru yapın.

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yapacağınız kadroyı yazın ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

MSB MEMUR ALIMI, ASKER ALIMLARINDAN  BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN