13 Farklı İlanla 1190 Memur Alımı Yapılacak (KPSS-B Grubu Memur Alımları)

Kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi atama için kontenjan dağılımı ve tarih duyurusu beklenirken, belediyeler tarafından yayımlanan ilanlar dikkat çekiyor. Farklı belediyelerin yayınladığı ilanlarla toplamda 1190 yeni memur alımı yapılacağı görüldü.

13 Farklı İlanla 1190 Memur Alımı Yapılacak (KPSS-B Grubu Memur Alımları)

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ilan yayımlayan belediyeler arasında yer alıyor. 

Peki hangi belediyeye ne kadar personel alımı yapılacak? 

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre; En fazla alım İBB'ye yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne itfaiye eri ve zabıta memuru kadrolarında toplam 821 personel alımı yapılacak
  • Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ise 100 yeni memur alımı yapılacak. Bunlardan 50'si itfaiye eri alımı için 50'si ise zabıta memuru alımı için ayrılmış durumda.
  • Osmangazi Belediyesi'ne , Beşiri Belediye Başkanlığına, Melikgazi Belediye Başkanlığına, Gürçayır Belediye Başkanlığı'na da memur alımları yapılacak.

İlgili alımlara dair detaylara belediye başkanlıklarının resmi sayfalarından erişim sağlanabiliyor. 

ABB ve İBB'nin memur alımlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilendirme ve kontenjan dağılımına göz atmak , diğer dikkat çeken memur alımı haberleri için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/5-farkli-ilanla-1794-personel-alimi-yapilacak-memur-alimi-kaymakam-h38741.html