5 Farklı İlanla 1794 Personel Alımı Yapılacak (Memur Alımı, Kaymakam Adayı Alımı, Büro Personeli Alımı)

 Kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi atama için kontenjan ve diğer duyurular beklenirken, son günlerde art arda yayınlanan bazı personel alım ilanları dikkat çekiyor. ABB'nin 250 zabıta memuru alımı, İBB'nin itfaiye eri alımı , zabıta memuru alımı, Ticaret Bakanlığı'nın ÖSYM üzerinden yayınladığı 250 sözleşmeli büro personeli alımı ve İçişleri Bakanlığı'nın 110 Kaymakam adayı alımı için detaylar belli oldu. Kamu Bülteni olarak siz değerli ziyaretçilerimiz için ilgili ilanlara ait detayla

5 Farklı İlanla 1794 Personel Alımı Yapılacak (Memur Alımı, Kaymakam Adayı Alımı, Büro Personeli Alımı)

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 250 ZABITA MEMURU ALIMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 250 zabıta memuru alımına ön lisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek.

Başvurular şahsen yapılacak.

Başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması gerekiyor. Lisans mezunları KPSS en az 70, Ön lisans mezunları için KPSS en az 65 puan şartı bulunuyor.  

Başvurular 14 Haziran'da başlayacak. Kontenjan dağılımı ve diğer ayrıntılar için https://www.kamubulteni.com/ekonomi/kpss-en-az-65-ve-70-puanla-abbye-250-zabita-memuru-alimi-yapilacak-h38712.html

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 819 MEMUR ALIMI YAPACAK (İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIMLARI)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na KPSS en az 60 puan şartıyla lise , önlisans ve lisans düzeyinden zabıta memuru ve itfaiye eri unvanlarında toplamda 819 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

  1. Zabıta memuru alımı için başvurular 21 Haziran ile 27 Haziran tarihlerinde alınacak.
  2. İtfaiye eri alımı için başvurular 25 Mayıs'ta başladı, 1 Haziran'a kadar sürecek.
  3. Başvuru formlarına https://www.turkiye.gov.tr adresinden erişim sağlanabilecek.  

Tüm detaylar için https://www.kamubulteni.com/kamu-personeli/istanbul-buyuksehir-belediyesine-819-personel-alimi-yapilacak-h38718.html

TİCARET BAKANLIĞI'NA 250 BÜRO PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

ÖSYM resmi sayfasından Ticaret Bakanlığı'na KPSS 2021/6 ile 250 sözleşmeli büro personeli alımı yapılacağına ilişkin duyuru dün yayımlandı. Duyuruda, tercih ücretinin 25 TL olarak belirlendiği, söz konusu tercihlerin ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 3 Haziran'a kadar süreceği belirtildi. Tercih sürecine ilişkin tüm ayrıntılar için https://www.kamubulteni.com/sozlesmeli-personel-alimi/250-sozlesmeli-buro-personeli-alimi-icin-tercihler-3-haziranda-h38726.html

İLLER BANKASI'NA 365 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İller Bankası'na Mimar, Mühendis, İç Mimar, Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, Avukat, Tekniker, İstatistikçi ve Yönetim Personeli unvanlarında personel alımı yapılacak.

  • Başvurular 24 Mayıs'ta başladı.
  • Başvurular, online alınacak.
  • Başvuru işlemleri İller Bankası'nın resmi sayfasından.

Sınav Ankara'da yapılacak. Mimar, Mühendis, İç Mimar, Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı, Avukat, Tekniker, İstatistikçi ve Yönetim Personeli alımları için başvuru işlemleri 11 Haziran'a kadar sürecek. Söz konusu alıma ilişkin tüm detaylara https://www.kamubulteni.com/turkiye/iller-bankasi-365-personel-alimi-mezuniyet-sartlari-h38686.html adresinden erişebilirsiniz.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA KAYMAKAM ADAYLIĞI GİRİŞ SINAVI İLE 110 KAYMAKAM ADAYI ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş sınavı için başvurular 25 Mayıs'ta başladı, başvurular 2 Haziran'a kadar ais.osym.gov.tr adresinden alınacak. Sınav 10 Temmuz'da Ankara'da uygulanacak. Sınav ücreti 250 TL olarak belirlendi. Sınav başvuru şartları ve diğer ayrıtnılara erişmek için Kamu Bülteni'nin https://www.kamubulteni.com/gundem/icisleri-bakanligi-kaymakamlik-sinavi-basvurulari-alinacak-h38681.html adresindeki haberine göz atabilirsiniz.

Türkiye'nin lider haber sayfalarından Kamu Bülteni'nin instagram sayfasını takip ederek son iş haberlerinden anında haberdar olabilirsin. Ücretsiz katılım için TIKLA.

Yeni polis alımı, bekçi alımı, memur alımı, son dakika iş haberleri ve daha fazlasını takip etmek için ücretsiz mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.