TCDD Mülakatsız 128 Memur Alımı Yapacak 2019

TCDD ile Devlet Demiryolları Taşımacılık bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından 128 kamu personeli alımı yapılacak. KPSS ile mülakatsız yapılacak memur alımında başvuru detayları haberimizde.

TCDD Mülakatsız 128 Memur Alımı Yapacak 2019

TCDD memur alımı yapacak.

TCDD ile  Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ tarafından ilanlar yayımlandı. KPSS 2019/2 tercihleri kapsamında yayımlanan ilanlarda , en az lise mezunu adaylar arasından mülakatsız memur ve kamu personel ataması yapılacağına yer verildi. 

Farklı kadrolara yapılacak personel alımında detaylar haberimizde.

LİSE MEZUNU KADROLAR

Devlet Demiryollarına lise mezunu adaylar arasındana 18 Vagon Teknisyeni alımı yapılıyor.  8 farklı şehirde istihdam etmek üzere yapılan personel alımında ilanlar şu şekilde;

ÖN LİSANS KADROLARI

Devlet Demiryolları Taşımacılık bünyesine ön lisans mezunu adaylar arasından 62 memur ataması yapılacak. Alınacak kişiler memur ve kondoktor kadrolarında istihdam edilecek. İşte ilanlar..

LİSANS KADROLARI

Lisans mezunu adaylar arasından Puantör, Mühendis ve İstatistikçi kadrolarına 6 memur ataması yapılacak. 

Demiryolları Taşımacılık bünyesine lisans mezunu adaylar arasından avukat, mütercim ve memur alımı yapılacak. Toplam alım sayısı 52. İşte alım detayları.

BAŞVURU

TCDD ve Demiryolları Taşımacılık bünyesine yapılan personel alımında başvurular 3 Aralık 2019 günü başlayacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alımının başvuru ekranı açıldığı haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN