OGM 5 Bin Memur Alımı Açıklaması Geldi

Son dakika haberi: OGM 5 bin kamu personeli alımı hakkında beklenen açıklama geldi. 5 bin atama izni için Erdoğan imzayı attı. İşte son bilgiler.

OGM 5 Bin Memur Alımı Açıklaması Geldi

OGM 5 bin memur alımında beklenen açıklama geldi.

Toç-Bir-Sen tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Orman Genel Müdürlüğü 'ne ihdas edilen 5000 4B 'li kamu personel alımına ilişkin 'Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandığı ve alım planlamasının yapılması için kararın Orman Genel Müdürlüğü' ne gönderildiğini duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, seçimlerden önce 29 Mart 2019 günü katıldığı televizyon programında; Orman Genel Müdürlüğü'nde 1200 Orman Mühendisi, 2700 Orman Muhafaza Memuru, 800 Memur, 300 Şoför olmak üzere toplamda 5000 yeni memur alımı yapılacağını duyurmuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İMZALADI

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 5000 kamu personeli alımı için atama oluru Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı ve OGM 'ye gönderildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Erdoğan 'ın imzalaması ve kararı OGM 'ye gönderi sonrası; Orman Mühendisi, Orman Muhafaza Memuru alımlarının yürürlükteki mevzuata uygun olarak 2018 yılı KPSS puanları ile sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olanlardan, memur ve Şoför alımları ise 2018 yılı KPSS puanlarına göre ÖSYM tarafından yerleştirilecek.

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

OGM ilanını bekleyenler bu sayfada TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA