Aleyna Tilki'den Flaş Ödül Açıklaması: Her Gün Ölüm Korkusuyla..

Son dakika: Aleyna Tilki 'den ödüllerle ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Tilki , Forbes dergisi ödülleri için yaşadığı süreci aktardı.

Aleyna Tilki'den Flaş Ödül Açıklaması: Her Gün Ölüm Korkusuyla..

Aleyna Tilki 'den ödül açıklaması.

Spor Bakanlığı 'nın sponsor olduğu Forbes dergisinin Türkiye'nin ilham veren gençlerini ödüllendirmek için düzenlediği '30 Altı 30″da Aleyna Tilki krizi yaşanmıştı. Listede Aleyna Tilki 'nin adayı yer alırken tepkiler sonrası silinmişti. Ancak Bakan Kasapoğlu açıklamasında ismin tekrar eklendiğini ve Aleyna Tilki 'ye ödül verileceğini söylemişti.

Aleyna Tilki konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Daha yaşım küçük olduğu için sahneye çıkma yasağımın olduğu dönemi hatırlıyor musunuz? 16 yaşımda binbir zorlukla, hikayesini anlatsam, yolumu anlatsam hayretle dinleyeceğiniz Türkiye'nin Youtube’da en çok dinlenen şarkısı olan ilk şarkımızı? Ya da her gün küçük yaşta sahneye çıktığım için adliyeye gidip ben yalnızca sahneye çıkıyorum, ben çocuk yetiştirme kuruluna verilmek istemiyorum diye ailemi kaybetmekten korktuğum o dönemi? Tecrübesizdim. Ben değil, herkes tecrübesizdi çünkü Türkiye'de ilktim. Kimseye kızamazdık. Ya da sahnemde patlayan çivi tipi el yapımı bombadan, prodüktörümün geçmişte canice bıçaklanmasından ve aylarca hastanelerde kaldığımızdan, yapılan manüplasyonlardan da haberiniz var mı? Her gün sahneye ölüm korkusuyla çıkıp, binlerce kişiyi karşısımda görünce ölsem gam yemem artık, benim yerim burası diye gözünü karartan cesur bir kalbiniz oldu mu? Sen hiç 17 yaşında okul gezin haricinde ailensiz yurt dışı seyahati dahi yaptın mı? Ben o yaştan beri tek başıma Amerika'da yaşıyorum. Onlarca yabancı listede ülkemi temsil ettim ve daha büyüklerinde de temsil edebilmek için Amerika'da yaşadım. Amerika’ya ilk indiğimde sırtımda sadece sırt çantam vardı. Şimdiyse dünyanın en büyük müzik şirketiyle anlaşmam var. Yolumda neler olduğunu tek tek anlatamam. Pes etmemek ne demek onu anlatmak için çocuk olma lüksümü bile feda ettiğimi, biraz olsun anlayın diye bir kısmını paylaştım. İlhama ve başarıya yatkın olanlar, yolumu yakından bilir. Baktığınızda neyi gördüğünüz, sizi siz yapan şeydir. İlhamı görenler gördü. Onca tweetten ve olaydan sadece ‘cumartesi pazar' ı hatırlayanlarsa. Onlar için ilham zaten uzak bir detay. Onlar bu cevabı hak ettiler. Forbes'e ve bakanlığa yolumu görmezden gelmediği için teşekkür ederim.” dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA