Real Madrid Pogba ve Eden Hazard için Harekete Geçti

Bu sezon taraftarlarına hayal kırıklıkları yaşatan İspanyol devi Real Madrid, yeni sezona bomba transferlerle girmenin planını yapıyor.

Real Madrid Pogba ve Eden Hazard için Harekete Geçti

Real Madrid'in radarına giren süper yıldızlar arasında Pogba ve Hazard bulunuyor. La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başaramayan Real Madrid, önümüzdeki sezona bomba gibi girmek için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sky Sports'ta yer alan habere göre, Zidane'nin takımın başına getirilmesinin ardından gelecek sezon hem şampiyonlar ligi hem de la liga da şampiyonluk hedefleyen Real Madrid'in transfer listesinin en üst sıralarında Pogba ve Hazard yer alıyor.

Pogba, Manchester United'ın son zamanlardaki kötü futbolunda en çok eleştirilen futbolcular arasında yer alıyordu. Fransız yıldızın, Zidane ile çalışmaya sıcak baktığı, önümüzdeki sezon Real Madrid forması giymeyi istediği öğrenildi. Zidane , Pogba gibi bir yıldızı takımında görmeyi çok istediğini söylemişti. Hazard ise, daha önceki açıklamalarında Real Madrid'in çocukluk hayali olduğunu belirtmiş, Chelsea ile yolların ayrılacağı sinyalini henüz sezon başındayken vermişti. Önümüzdeki günlerde İspanyol devi Real Madrid'in bu iki transfer için girişimleri hızlandırması ve sezon bitimi itibariyle 2 süper yıldızı renklerine bağlaması bekleniyor.