Lionel Messi'nin Günlük Kazandığı Para Dudak Uçuklattı

Barcelona'da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin günlük kazancı açıklandı. Açıklamaya göre Messi günde 3 milyon 400 bin liraya yakın para kazanıyor.

Lionel Messi'nin Günlük Kazandığı Para Dudak Uçuklattı

Messi'nin günlük kazancı : 3 milyon 400 bin lira.

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi 'nin günlük kazandığı ücret dudak uçuklattı. İspanyol gazetesi  El Mundo'nun Messi'nin sözleşmesiyle ilgili detayları ortaya çıkardı ve söz konusu detaylar İspanya'da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

FİRAVUN SÖZLEŞME

 "Barça'yı mahveden firavun sözleşmesi" başlığıyla ve haberi yazan söz konusu gazete, "100'de 100 güvenilir kaynaklara dayanılarak" diyerek MEssi'nin Barcelona'dan günde kazandığı parayı duyurdu. Söz konusu sözleşmenin detaylarını aktaran Gazete, Lionel Messi 'nin 4 sezonluk brüt kazancının 555 milyon 237 bin 619 euro olduğunu aktardı.

PRİM, İKRAMİYELER HEDEFLER DAHİL

Söz konusu kazanca ek ödemeler, prim, hedeflerin de dahil olduğu bildirildi. 

GÜNLÜK GELİRİ 386 BİN EURO

Buna göre de bir hesaplama yapan İspanya Gazetesi, Messi 'nin günde 386 bin Euro para kazandığını da aktardı. 

YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

Haber sonrası açıklama yapan Barcelonalı yetkililer, yasal işlem başlatacaklarını söyleyerek, "Bu olay kabul edilemez. Messi'nin Barça'yı mahvettiğini söylemek gerçek bir utançtır. Tam tersine Messi, tarihin en iyi futbolcusudur ve onu her zaman bizimle istiyoruz. Messi, Barça'nın ödediği parayı son kuruşuna kadar hak etmiştir." dedi.