Barcelona Valladolid'e Gol Oldu Yağdı! Farklı Skor

Barcelona bu sezona da her sezon olduğu gibi 3 kulvarda da şampiyonluk parolasıyla çıkarken, son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini Valladolid karşısında aldığı farklı skorla korumasını bildi.

Barcelona Valladolid'e Gol Oldu Yağdı! Farklı Skor

Barcelona Valladolid'e Gol Oldu Yağdı! Farklı Skor 

Barcelona bu sezona da her sezon olduğu gibi 3 kulvarda da şampiyonluk parolasıyla çıkarken, son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini Valladolid karşısında aldığı farklı skorla korumasını bildi. Valladolid maçına 2. dakikada attığı golle 1-0 önde başlayan Barcelona, karşılaşmanın 15. dakikasında beraberliği yakalayan rakibini adeta cezalandırarak 4 gol daha attı ve karşılaşmayı 5-1 kazanmasını bildi. La Liga'da Real Madrid'in taraftarlarını çıldırtan performansı ise sürüyor. 9. haftanın sonunda Real Madrid 6. sırada yer alıyor. Barcelona'nın en yakın rakibi ise sürpriz bir takım! Granada...

La Liga'da Barcelona Valladolid'i konuk etti. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında gol sevinci yaşayan Barça, 15. dakikada Valladolid'in golüne engel olamadı. Maçın 29-. dakikasında Arturo Vidal takımını tekrar öne geçirirken, karşılaşmanın 34. dakikasında Barça'nın dünya yıldızı Messi sahneye çıkarak farkı ikiye çıkarmasını bildi. İlk yarıyı 3-1'lik skorla bitiren Barcelona, karşılaşmanın 2. yarısında da rakibine adeta kök söktürdü. 

Maçın 2. yarısında Lionel Messi tekrar sahneye çıkarak 75. dakikada kendisinin 2. takımının 4. golünü attı. Karşılaşmanın son golü ise Uruguaylı yıldız Luis Suarez'den 77. dakikada geldi. Alınan bu skorla birlikte Barcelona La Liga'nın 10'uncu haftası itibariyle puanını 22'ye çıkarırken, Barcelona'nın en yakın rakibi Granada'nın 20 puanı bulunuyor. Barcelona son 5 maçın 5'ini de kazanarak bu sezon da harika performans göstereceğinin sinyallerini verirken, en büyük rakibi Real Madrid ise kötü bir sezon geçiriyor. Real Madrid bu sezon 9 karşılaşmanın 5'inden galibiyetle ayrılırken 3 beraberlik bir de mağlubiyet alarak 6. sırada yer alıyor.

GÜNCEL FUTBOL HABERLERİ, SON DAKİKA GELİŞMELERİ VE TAHMİNLERİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİ GÖNDER...