Atletico Madrid Puan Kaybetti! La Liga'da Barcelona'nın Şampiyonluğuna Kesin Gözle Bakılıyor

La Liga'da şampiyonluk mücadelesinden Real Madrid'in kopmasının ardından Atletico Madrid ile Barcelona arasındaki mücadele de neredeyse bitme noktasına geldi. Atletico Madrid'in son maçta aldığı mağlubiyetin ardından puan farkı 10'a yükselirken, Real Madrid son zamanların en kötü şampiyonlar ligi ve La Liga performansını sergiliyor.

Atletico Madrid Puan Kaybetti! La Liga'da Barcelona'nın Şampiyonluğuna Kesin Gözle Bakılıyor

La Liga'da Barcelona'nın Şampiyonluğuna Kesin Gözle Bakılıyor

La Liga'da şampiyonluk mücadelesinden Real Madrid'in kopmasının ardından Atletico Madrid ile Barcelona arasındaki mücadele de neredeyse bitme noktasına geldi. Atletico Madrid'in son maçta aldığı mağlubiyetin ardından puan farkı 10'a yükselirken, Real Madrid son zamanların en kötü şampiyonlar ligi ve La Liga performansını sergiliyor. Real Madrid La Liga'daki son 5 maçının 2'sinde yenilgiye uğrarken, 3 galibiyet aldı. La Liga'da lider Barcelona son 5 maçının tamamını kazanırken, Atletico Madrid deplasmanda aldığı Athletic Bilbao yenilgisinin (2-0) şokunu atlatmaya çalışıyor.

Real Madrid de Köklü Değişikliklere Gidilecek

Bu sezondan umudunu kesen Real Madrid'in önümüzdeki sezon süper yıldızlar transfer etmesi bekleniyor. Madrid'in transfer gözdelerinin arasında ise Barcelona'dan ayrılarak Fransa'nın yolunu tutan fakat burada mutsuz olduğu belirtilen Neymar yer alıyor. Neymar için rekor transfer ücreti ödemeyi göze alan Madrid, ayrıca Porto'dan Militao'yu renklerine şimdiden bağlamış durumda. Real Madrid'in Juventus'dan Dybala ile de ilgilendiği fakat Juve'nin bu transfere sıcak bakmadığı belirtiliyor.