17 Farklı İlan Yayımlandı! Belediyelere Memur Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur alımları için belediyeler ve diğer kurumlardan yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. 7 Haziran'dan bu yana 17 farklı kurum tarafından KPSS B memur alımı duyurusu yayımlandı. Memur alımı yapacak belediyeler ve diğer detaylar bu haberimizde.

17 Farklı İlan Yayımlandı! Belediyelere Memur Alımı Yapılacak

KPSS MEMUR ALIMI DUYURULARI ART ARDA GELDİ

Kamu Personeli Seçme Sınavı ile memur alımı için KPSS tercih süreci beklenirken, belediyelerden de art arda memur alımı duyuruları yayımlanmaya devam ediyor. 17 Temmuz'da Fatih Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan 50 memur alımının yanı sıra, Derepazarı Belediye Başkanlığı'na 4 Memur alınacağı, Cizre Belediye Başkanlığı'na 20 memur alınacağı, Demirözü Belediye Başkanlığı'na zabıta memuru, Gazipaşa Belediyesi'ne memur alımı yapılacağı bildirildi. Ayrıca ; Yıldırım Belediye Başkanlığı 30 memur alımı, Gebze Belediyesi'ne 45 zabıta memuru alımı, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı'na 25 memur alımı gerçekleştirilecek.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE 126 İTFAİYE ERİ ALINACAK

Hayrabolu Belediyesi'ne 1 Mühendis, Karatay Belediyesi'ne 15 memur alımı, Kütahya Yenikent Belediyesi'ne 1 muhasebeci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 126 itfaiye eri, Zara Belediyesi'ne 1 muhasebeci alınacak.  Şenkaya Belediyesi'nden yayımlanan duyuruda 2 veteriner hekimi alınacağı, Sultangazi Belediyesi'nden yayımlanan duyuruda ise 15 zabıta memuru alınacağı aktarıldı.  Bekilli Belediyesi'ne ise 8 memur alımı gerçekleştirilecek.

DETAYLI BİLGİLENDİRMEYE RESMİ SAYFALARDAN ERİŞİLEBİLİR

İlgili belediyelerin resmi internet sayfalarından başvuru formlarının yanı sıra başvuru tarihleri ve başvuru sırasında gerekli belgelere erişim sağlanabilir.