THY'den ara tatil öncesi öğretmenlere indirimli bilet fırsatı

Türk Hava Yolları öğretmen ve öğretim görevlisi olarak görevli olan kişilere ara tatil öncesi indirimli bilet fırsatı sunuyor.

THY'den ara tatil öncesi öğretmenlere indirimli bilet fırsatı

Ara tatil yaklaşırkeni öğretmenler memleketlerine yada başka şehirlere gitmek için bilet arayışına başladı. Bir çok öğretmen indirimli bilet için internet ortamında kampanyalar araştırırken, THY'den indirim müjdesi geldi. 

Türk Hava Yolları öğretmen ve öğretim görevlisi olarak görevli olan kişilere ara tatil öncesi indirimli bilet fırsatı sunuyor. 

THY'den ara tatil öncesi yüzde 20 indirim kampanyası

Yeni kampanyasına ilişkin bilgi veren Türk Hava Yolları, öğretmenlere 20 Nisan 2023 tarihine kadar alacakları biletler için yüzde 20 uçuş indirimi sağlayacağını ilan etti. Açıklamalarında; “Çok değerli olan öğretmenlerimizin keşiflerine eşlik ediyoruz! Miles&Smiles üyesi öğretmen ve öğretim görevlisi olarak, 03 Kasım 2022-20 Nisan 2023 tarihleri arasındaki yurt içi seyahatleriniz için 20 Nisan’a kadar bilet alın, ailenizle beraber Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel fiyatlarla seyahat etmenin ayrıcalığını yaşayın!” ifadelerine yer veren Türk Hava Yolları, indirimin gerçekleşebilmesi için bilet alışverişinden önce, Miles&Smiles üyesi olmak gerektiğinin altını çizdi.

Öğretmenlerin eş ve çocukları da indirim kapsamında

Kampanya kapsamında 20 Nisan 2023 tarihine kadar ekonomi kabin ve business kabin yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim sunacağını ilan eden Türk Hava Yolları, indirimlerin tek yön ya da gidiş dönüş olarak kullanılabileceğini bildirdi. İndirimden Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan öğretmenler ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinin yararlanabileceğini ifade etti Türk Hava Yolları, öğretmen ve akademi üyeleriyle birlikte seyahat edecek olan aile üyelerinin de yüzde 20 indirimden yararlanabileceğini belirtti. Bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacağını kampanya şartlarına ekleyen Türk Hava Yolları, bu kampanyanın yurt içi aktarmalı seferlerde de geçerli olduğunu söyledi.