Öğretmenlerde 28 - 29 Ekim Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak ?

Öğretmenlerin 28 - 29 Ekim ek ders ödemeleri netlik kazandı. Peki 28 ve 29 Ekim tarihinde ek ders ödemesi yapılacak mı ? Öğretmenlerde 28 - 29 Ekim Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak ?

Öğretmenlerde 28 - 29 Ekim Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak ?

Öğretmenlerde 28 - 29 Ekim Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak ?

29 Ekim Cumhuriyet bayramı tatili yaklaşırken, binlerce öğretmen 28 (Yarım gün) ve 29 Ekim (tam gün )resmi tati günlerinde ek ders ödemelerinin nasıl yapılacağını merak ederken, öğretmenlerin 28 - 29 Ekim ek ders ödemeleri netlik kazandı.

Ek dersler yapılmış sayılacak

Bilindiği gibi 28 Ekim Cuma günü öğlen saat 13:00'den sonra okullar tatil edilecek. 28 Ekim  günü okulda olan öğretmenlerin öğleden sonraki dersleri yapılmış sayılacak ve ek ders ödemeleri tam yapılacak. Ek ders ödemelerinin yanında o gün nöbet görevi olan öğretmenlerin nöbet karşılığı ek ders ücretleri ve var ise kursları tam olarak ödenecek. Ayrıca 28 ve 29 Ekim tarihinde halk eğitimlerde görev alan öğretmenlerin kursları tam yapılmış  sayılacak ve ücretleri tam olarak ödenecek.

Ücretli öğretmenlere ödeme yapılmaz 

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında ders ücreti karşılığında görev yapan öğretmenlere ders ücreti ödemesi yapılmayacak.