Hamza Aydoğdu'dan Öğretmen Atamasında Heyecanlandıran Açıklama: 30-40 Bin Atama mı Olacak?

2020 yılı öğretmen atamaları hakkında son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden adayları heyecanlandıran açıklama geldi.

Hamza Aydoğdu'dan Öğretmen Atamasında Heyecanlandıran Açıklama: 30-40 Bin Atama mı Olacak?

Öğretmen ataması açıklaması.

2020 yılı öğretmen atamaları hakkında son dakika açıklaması geldi. Milli Eğiitm Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu , sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. 

Aydoğdu yaptığı açıklamada atama bekleyen öğretmenleri heyecanlandırdı. 

20 BİN ATAMA KABUL EDİLEMEZ

Önceki gün sosyal medya üzerinde birleşen öğretmenler, 2020 yılında 20 bin öğretme natamasının kabul edilemez olduğunu söyledi ve TT etkinliği yaptı. Kısa sürede on binden fazla Tweet atıldı ve öğretmenler, seslerini MEB ile Cumhurbaşkanlığı 'na iletmeye çalıştı. 

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu,, yoğun şekilde atılan Tweet'lere sessiz kalmadı ve 2020 yılında öğretmenlerin beklentilerini karşılayabilecek düzeyde olacağını söyledi. Aydoğdu açıklamasında, “Değerli arkadaşlar, sadece şunu söyleyebilirim. Atama sayısının beklentileri karşılayabilecek düzeyde olması için Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un görüşmeleri kararlılıkla devam etmektedir”  ifadelerini kullandı.

30 BİN-40 BİN ATAMA MI OLACAK?

Bu açıklama sonrası en çok araştırılan konu 30 bin mi yoksa 40 bin atama mı olacak konusu oldu. Bu konuda net bilgi Ziya Selçuk tarafından verilecek.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama talebinizi, atama beklediğiniz bölümü yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

ATAMA DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN