Atama Bekleyen Öğretmen, Kansere Yenik Düştü

Bundan 4 yıl önce kansere yakalanan 25 yaşındaki Ferhat Miroğlu, kansere yenik düştü. Çevresi tarafından oldukça sevilen :Miroğlu'nun vefat haberi büyük üzüntüye neden oldu.

Atama Bekleyen Öğretmen, Kansere Yenik Düştü

Atanamayan öğretmen hayatını kaybetti.

Kocaeli Körfez 'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Közfez İlçesi 'nde yaşamakta olan Ferhat Miraoğlu, 5 yıl önce yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. 

Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Dalyan Sokak 'ta ikamet etmekte olan  ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi 'nden mezun olan ve öğretmenlik yapmak için atamasını bekleyen 25 yaşındaki  Ferhat Miroğlu , bundan 4 yıl önce kansere yakalandı.

2016 yılında kansere yakalanan Miroğlu,  hastalığı  nedeniyle hastanelerde zaman zaman tedavi görüyordu.

Son olarak tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olan genç öğretmen, önceki gün doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

ÇOK SEVİLİYORDU

4 yıldır kanser tedavisi gören Miroğlu 'nun çevresi ve arkadaşları tarafından çok sevildiği bildirildi. Genç öğretmenin vefatı ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

Esnaflık yaparak geçimini sürdüren Nur Muhammet Miroğlu ile Ayşegül Miroğlu çiftinin 7 çocuğundan biri olan Ferhat Miroğlu'nun cenazesi hastanede tamamlanan işlemlerinin ardından Körfez Mezarlığında toprağa verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA