Yeni İlan Yayımlandı! Kadın-Erkek İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Enez Belediye Başkanlığı en az lise ve dengi okullardan mezun personel alımı yapacak. 2018 Zabıta Memuru ve itfaiye eri alımı haberleri ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Yeni İlan Yayımlandı! Kadın-Erkek İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Enez Belediye Başkanlığı'nın ekonomist, zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapacağına dair duyuru Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARINI KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI CEP TELEFONUNA İNDİR. İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yayımlanan ilanda alımla ilgili, "Enez Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere Beledije itfaiye yönetmeliği, Belediye Zabıta yönetmeliği ve Mahalli_idarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav ,e Atama yonetmeliği hukımlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türu, KpSS taban puanl ve diğer şİrtları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara aÇıktan aIaüna YoluYla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adaylarda aranacak eğitim durumu , KPSS  Taban puan şartları şu şekilde açıklandı : 

Başvurular talep edilen belgelerle birlikte 15 Ekim 2018 tarihinden 16 Ekim 2018 tarihine kadar Belediyenin yazı işleri müdürlüğüne yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler, başvuru özel ve genel şartlarının tamamı için aşağıdaki başvuru kılavuzuna göz atabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA