KPSS Şartsız ve 50-60 KPSS ile 1500 Sağlık Personeli Alımı

Sağlık personeli kadrolarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. KPSS şartı olmadan ve 50-60 KPSS şartı ile yapılan personel alımları haberimizde. İşte ilanlar.

KPSS Şartsız ve 50-60 KPSS ile 1500 Sağlık Personeli Alımı

KPSS 'siz ve 50-60 KPSS ile sağlık personeli alımı.

Türkiye İş Kurumu, ÖSYM Başkanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adayldar arasından sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS şartı olmadan ve 50-60 puan barajı ile yapılan sağlık personeli alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

ÖZEL HASTANELERE PERSONEL ALIMI

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından sağlıkçı kadrolara personel alınacağına yer verildi. ATT, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hastane Hizmetlisi, Hasta Danışmanı, Adli Tıp Teknikeri / Otopsi Yardımcılığı, Diğer Sağlık Personeli(İşyeri Hemşiresi), Fizyoterapist, Doyolog, Ebe, Hasta Kabul - Kayıt Görevlisi, Hemşire, Ameliyathane Teknikeri, temizlik personeli, sekreter, tıbbi görüntüleme teknikeri, teknisyen, tıbbi sekreter gibi kadrolara yapılan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor.

İŞKUR 'daki ilanlar için Tıklayın (Açılan sayfada başvuru yapmak istediğiniz kadroyu seçin)

50 KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  KPSS tercihleri ile sağlık kadrolarına personel alımı yapıyor. En az lise mezunu 50 KPSS ile mülakatsız yapılan sağlık personeli alımında başvuru detayları için TIKLAYIN

DPB aracılığıyla yayımlanan ilanlarda Çukurova Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi 50 KPSS ile personel alıyor. Bozok Üniversitesi ilanı için Tıklayın Çukurova Üniversitesi ilanı için Tıklayın

KPSS'SİZ VE 60 KPSS İLE  PERSONEL ALIMI

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS 'siz, 60 KPSS ile işçi alıyor. İlan için TIKLAYIN

TÜM İŞ İLANLARI, KAMU PERSONEL ALIMLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN...

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN