Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 Personel Kura Çekim Süreci Başladı Kura Çekimi Nereden İzlenebilecek

Son Dakika. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından Türkiye geneli alımı yapılacak personel kadrosu sürecinin saat 10.30 itibariyle başlayacağı duyuruldu. Peki kura çekim işlemi nerede yapılacak, takip edilebilecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 Personel Kura Çekim Süreci Başladı Kura Çekimi Nereden İzlenebilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1017 temizlik personeli alımı için kura çekim süreci saat 10.30 itibariyle başlayacağı duyuruldu.

Bakanlık tarafından kura çekimi ile ilgili şu şekilde açıklama yapıldı;

Bakanlığın taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda 144’ü engelli, 106’sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi kadrolarına yapılacak Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilecektir.

Kura Çekimi Ne Zaman Nerde Yapılacak?

Kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10.30’da Bakanlığın Merkez Binası Konferans Salonu’nda (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No:13 Altındağ/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

Kura Çekimi Canlı Takip Edilebilecek Mi?

Kura çekimini izlemek isteyen adaylar, salon kapasitesi doğrultusunda izleyici olarak katılım sağlayabilecektir. Herhangi bir online kanaldan kura çekiminin izlenebileceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Sadece canlı olarak Ankara’da belirlenen adresten takip edilebilecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /