Başvuru 12 Ekim'de Başlıyor: Kamuya 50 KPSS ile 5288 Personel Alımı Yapılacak

Farklı illerde kamu kurum ve kuruluşlarına 5288 personel memur alımı yapılacak. Kadrolu ve sözleşmeli olarak yapılan kamu personeli alımlarına başvurular 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayacak. Başvuru bilgileri ve detayları yazımızda.

Başvuru 12 Ekim'de Başlıyor: Kamuya 50 KPSS ile 5288 Personel Alımı Yapılacak

Kamuya 5288 personel alımı başvurusu başlıyor.

Resmi Gazete, İŞKUR ve Aile ,Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden yayımlanan duyurularda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere memur , personel alımı yapılacağına yer verildi. Kamuya yapılan personel alımları için başvurular 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başlıyor. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda, 12 Ekim 2020 günü başvurusu başlayacak kamu personeli alımı ilanlarının başvuru bilgilerine ve detaylarına yer verdik. Bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere kamu kurum kuruluşları bünyesine yapılan personel alımlarında detaylar şu şekilde:

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 87 PERSONEL ALIMI

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda 10 adet Sözleşmeli Büro Personeli, 77 adet Sözleşmeli Tekniker kadrosuna kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru detayları için TIKLAYIN

DİYANET 50 KPSS ile 5100 PERSONEL ALACAK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan , geçtiğimiz gün güncellenen ilanda , aşağıdaki kadrolarda istihdam etmek üzere 5100 kamu personeli alınacağına yer verildi. 

İlan başvuru detayları için TIKLAYIN

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI 6 KADROLU PERSONEL ALACAK

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda aşağıdaki kadrolarda istihdam etmek üzere 6 kamu personeli alınacağına yer verildi. 

İlan başvuru detayları için TIKLAYIN

BODRUM BELEDİYESİ 

İlan detayları için TIKLAYIN

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


İlan detayları için TIKLAYIN

KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN