Tapu ve Kadastro Tekniker-Büro Memuru Alımı İlanı Yayımlandı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Tapu tarafından yayımlanan duyuruda , tekniker ile büro personeli kadrolarına personel ataması yapılacağına yer verildi. İlanların başvuru bilgileri haberimizde.

Tapu ve Kadastro Tekniker-Büro Memuru Alımı İlanı Yayımlandı

Tapu ve Kadastro 87 personel alacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda tekniker ve büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı Tapu Müdürlüklerinde çalıştırılmak için 10 büro personeli ve 77 adet sözleşmeli tekniker alımı yapılacağına yer verildi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve özlük hakları döner sermaye bütçesinden karşılanmak üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru bilgileri kamubulteni.com'da.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE KADRO DAĞILIMI

MEZUNİYET ŞARTI

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak,

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak,

3) 2018 yılı KPSS-P93 (B) puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmak,

4) Aşağıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmak,

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvuru yapacak adaylar ,, 12 ile 19 Ekim tarihleri arasında müracaatlarını (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/girisgecis.aspx?id=pdb) adresi üzerinden yapacak.

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN