Adalet-Tarım-Dışişleri Bakanlığı 1651 Memur Alımı Yapıyor

3 Farklı bakanlık, en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapacağını duyurdu. Adalet , Tarım ve Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanın detayları haberimizde.

Adalet-Tarım-Dışişleri Bakanlığı 1651 Memur Alımı Yapıyor

3 Bakanlık kamu personeli alımı yapıyor.

Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı farklı kadrolara kamu personeli alımı yapacaklarını duyurdu. Yayımlanan ilanların detayları kamubulteni.com 'da .

ADALET BAKANLIĞI 1600 HAKİM VE SAVCI ALIMI

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 1600 hakim ve savcı alımı yapılacağına yer verildi. Başvuru kılavuzu ÖSYM Başkanlığı tarafından 1 Kasım günü yayımlandı ve başvurular başladı. 8 Kasım tarihine kadar alınan başvuruların detayları için TIKLAYIN

TARIM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 1 adet gemi adamı alımı yapılacağına yer verildi. Tanm ve Orman Bakanlığı, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek gemi adamının en az lise mezunu olması, T.C. Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Sınırlı Kaptan belgesine sahip olması ve Telsiz cihazlarını kullanma yeterlilik belgesine sahip olması gibi şartlar var. İlan detayları için TIKLAYIN

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI 50 MEMUR ALIMI

Dışişleri Bakanlığı tarafından bugün ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda aşağıdaki kadrolara  kadrolu memur alımı yapılacağına yer verildi:

İlan detaylarına gitmek için TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMLARINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN:

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara