4-5 Bin TL Maaş: Kamuya KPSS'siz ve 50 KPSS ile Memur Alımı

KPSS şartı olmadan ve 50 KPSS ile kamu personeli alımı için ilanlar yayınlandı. Yayınlanan ilanlarda farklı kadrolara memur personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilan detayları ve başvuru bilgileri.

4-5 Bin TL Maaş: Kamuya KPSS'siz ve 50 KPSS ile Memur Alımı

Kamuya KPSS şartsız ve  50 ve 70 KPSS ile personel alımı.

Kamu kurumları ilanlar yayınladı. DPB ve İŞKUR 'da yayınlanan ilanlarda , farklı kurumlarda çalıştırmak üzere en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Adalet Bakanlığı , Nükleer Düzenleme Kurumu ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanlarda 1399 personel alımı yapılıyor.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri hâlinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.
  • Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamaları gerekmektedir.
  • Erkek aday için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

İLANA BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR BU SAYFADA

Kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için >>> TIKLA KATIL

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ ALIMI

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanda , büro personeli, teknisyen, destek personeli, programcı ve mimar alımı yapılacağına yer verildi. 84 personel alımı için kadrolar şu şekilde;

İlan detayları için TIKLAYIN

NÜKLEER DÜZENLEME KURUMU VERİ HAZIRLAMA MEMURU ALIYOR

Nükleer Düzenleme Kurumu 15 VHKİ personeli alımı yapılıyor. KPSS 80 puan şartı ile yapılan alıma başvuru yapacak adayların en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir. 

İlan detayları için TIKLAYIN

ADALET BAKANLIĞI 1300 HAKİM SAVCI ALACAK

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanda hakim savcı alımı yapılacağına yer verildi. 1000 adlî yargı hâkim ve savcı adayı, 200 avukatlık mesleğinden hâkim ve savcı adayı, 100 idari yargı hâkim adayı olmak üzere toplamda 1300 hakim savcı alımı yaplacak. 

İlan başvuru şartları için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN