Nükleer Düzenleme Kurumu KPSS ile 15 Veri Hazırlama Memuru Alımı Yapacak

Nükleer Düzenleme Kurumu Resmi Gazete 'de bir ilan yayınladı ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni alımı yapacağını duyurdu. 15 memur alımı için yayınlanan ilan haberimizde.

Nükleer Düzenleme Kurumu KPSS ile 15 Veri Hazırlama Memuru Alımı Yapacak

Nükleer Düzenleme Kurumu memur alımı yapacak.

Resmi Gazete 'de yayınlanan duyuruda Nükleer Düzenleme Kurumu, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda istihdam etmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda , Veri Haızrlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna sözlü mülakat ile atama yapılacağına yer verildi.

15 personel alımı için yayınlanan duyuruda , KPSS puan sıralamasına göre 75 kişinin mülakata çağrılacağı ve bu adaylar arasından mülakat ile alım yapılacağı bildirildi.  Sözlü mülakat 21-25 Ekim 2019 tarihleri arasında Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 192, Çankaya/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) (lisans) P3 puan türünden asgari 80 (seksen) puan almış olmak, c) En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
  • Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu B grubuna ait herhangi bir kadro veya pozisyona 2018 KPSS P3 puanıyla yerleştirilmemiş olmak
  • En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak
  • 2018 KPSS P3 puan türünden en az 80 puan almış olmak

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular 4 Ekim 2019 günü saat 17.30 'a kadar "Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine aşağıdaki evraklarla birlikte şahsen ya da posta yolu ile yapılacak.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENEN EVRAKLAR

  • Elektronik ortamda doldurulacak Başvuru Formu (Kurumun http://www.ndk.gov.tr internet sitesinden temin edilebilir),
  • Elektronik ortamda doldurulacak Güvenlik Soruşturması Formu (Kurumun http://www.ndk.gov.tr internet sitesinden temin edilebilir),
  • KPSS sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı,
  • Yükseköğrenim diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya Kurumca onaylanmış örneği,
  • İki adet vesikalık fotoğraf, (4,5 cm X 6 cm ebatlarında ve son altı ay içerisinde çekilmiş),
  • Adayın özgeçmişi.

İlana başvuru yapacak adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA