3-5 Bin TL Maaş: Kamuya KPSS'siz ve 50 KPSS ile Personel Memur Alımı

3 kamu kurumu bugün ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlarda Cumhurbaşkanlığı, Yargıtay ve Sayıştay memur personel alımı yapacaklarını duyurdu. En az lise mezunu adaylar arasından KPSS 'siz ve 50-70 KPSS ile yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. İşte detaylar.

3-5 Bin TL Maaş: Kamuya KPSS'siz ve 50 KPSS ile Personel Memur Alımı

Bugün yayımlandı: Kamuya KPSS'siz ve 50-70 puanla 182 personel alınacak.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bugün 3 yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda Sayıştay Başkanlığı KPSS 'siz ve KPSS ile, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı 50 KPSS ile ve Yargıtay Başkanlığı 70 KPSS ile kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.  Biz de Kamu bülteni olarak , adaylara yardımcı olmak için ilanlara bu haberimizde yer verdik.

İLANLARA BAŞVURACAKLAR BU ADRESTE

Kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA-KATIL

SAYIŞTAY PERSONEL ALIMI

Sayıştay tarafından yayımlanan ilanda 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 'siz ve KPSS ile yapılan personel alımında başvuru detayları için TIKLAYIN

DEVLET ARŞİVLERİ PERSONEL ALIMI

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 76 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında adayların Restoratör, Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Diyetisyen ve Diğer Teknik Hizmetler kadrolarında çalıştırılacağına yer verildi. İlan detayları için TIKLAYIN

YARGITAY MEMUR ALIMI

Yargıtay tarafından yayımlanan ilanda zabıt katibi, hizmetli ve teknisyen kadrolarına 95 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

İlanın başvuru genel ve özel şartları şu şekilde;

- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmak.

- Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- 13/12/1984 ve sonrası olanlar müracaat edebilir.

- 2018 yılı KPSS (B grubu) sınavına girmiş olmak ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden, önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Zabıt katibi kadrosu için istenen özel şart:

- Fakülte veya yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet önlisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise veya dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak.(Bu maddede sayılan öğretim kurumlarından mezun olanlardan daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)

- Yukarıda sayılanlar dışında, en az lise veya dengi okul mezunu olup, başvuru tarihinde Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo veya bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya örgün eğitim sırasında bilgisayar eğitimi aldığını ve bu dersten başarılı olduğunu belgelemek. (Bu belgeler başvuru tarihleri (09/12/2019 - 13/12/2019) arasında Başkanlığımıza elden teslim edilecek veya 03124160290 nolu fakx’a gönderilecektir. Bu tarihler arasında belgesini göndermeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.)

Yargıtay personel alımı başvuruları 9 Aralık 2019 günü başlayacak ve 13 Aralık 2019 günü sona erecek. Başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru ekranı açıldığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN