Sayıştay KPSS'li ve KPSS'siz Kamu Personeli Alımı Yapacak

Sayıştay Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda bilişim personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Sayıştay KPSS'li ve KPSS'siz Kamu Personeli Alımı Yapacak

Sayıştay personel alımı ilanı yayımladı.

Sayıştay Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda bilişim kadrosunda sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Sayıştay Başkanlığı, Bilgi İşlem Birim Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvuru şartları şu şekilde;

KADRO DAĞILIMI

Yazılım Geliştirme Proje Yöneticisi ve Çözüm Mimarı 1

Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı ve Takım Lideri 1

Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı 1

Kıdemli Sistem Uzmanı 1

Veri Tabanı Uzmanı 1

İş Zekâsı Uzmanı 1

Yazılım Uzmanı 2

Yazılım Uzmanı (Java) 1

Ağ Uzmanı 1

Ağ Güvenliği Uzmanı 1

BAŞVURU ŞARTLARI

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48'inci maddesinde sayılan genel şartlara haiz olmak,

- Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

- Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4'üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır.)

- Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek

- Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine ve temsil kabiliyetine sahip olup yoğun iş temposuna ayak uydurabilme ve takım çalışmasına yatkın olmak

- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru özel şartları ve ilan metni için TIKLAYIN

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte ; 29 Kasım 2019 tarihinden 16 Aralık 2019 tarihi mesai saati bitimine kadar “T.C. Sayıştay Başkanlığı, İnönü Bulvarı (Eskişehir Yolu) 06520 No:45 Balgat/Çankaya/Ankara” adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılacak.

- Başvuru Formu (Fotoğraflı),

- Tercih Formu,

- Güvenlik Soruşturması Formu 

- Varsa KPSS Sonuç Belgesi,

- Varsa Yabancı Dil Bilgisi Seviyesini Gösteren Belge,

-  Diploma aslı veya noter, okul ya da Kurum tarafından onaylı örneği (diplomanın düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere usulüne göre verilmiş ve daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgenin noterden veya okuldan ya da Kurum tarafından onaylı örneği ).

-  Güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğine ilişkin belge (Transkript belgesi kabul edilecektir.)

-  Genel şartların (c) bendinde yer alan mesleki tecrübeyi gösterir belge. Başvurduğu hizmet grubuna ait iş tecrübesini gösteren Hizmet Belgesi (kamu kesiminde geçen hizmetler için) veya SGK Prim Ödeme Belgesi (özel sektörde çalışmış olanlar için)

- Fotoğraflı iş tecrübesini gösterir detaylı özgeçmiş.

- Sertifika istenen hallerde ilgili sertifikanın ibrazı zorunludur.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA