3-4 Bin TL Maaşla Kamuya KPSS'siz ve 50-55 KPSS ile Memur Alımı 2020

Kadın erkek adaylar arasından kamuya personel, memur ve işçi alınacak. En az ilkokul mezunu adaylar arasından Cumhurbaşkanlığına, Tapu ve Kadastro'ya ve belediyeye yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizin devamında İşte ilanlar..

3-4 Bin TL Maaşla Kamuya KPSS'siz ve 50-55 KPSS ile Memur Alımı 2020

KPSS şartsız ve 50-55 KPSS ile kamuya personel alımı.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından art arda duyurular yayımlandı. 2020 yılının başlaması ile birlikte personel memur alımı için harekete geçen kurumlar , en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel , memur ve işçi alımı yapacaklarını duyurdu. Biz de bu haberimizde KPSS 'siz , 50 ve 55 KPSS puanı ile bazı kurumlara yapılan personel alımlarına değindik.

Kadın erkek memur adayları ve memurlarla bilgi alış verişi yapmak için  TIKLA KATIL

TAPU VE KADASTRO 'YA 50 KPSS İLE MEMUR ALIMI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda büro personeli ve tekniker kadrolarına KPSS 2020/3 tercihleri kapsamında personel ataması yapılacağına yer verildi.

Bugün başlayan başvurunun detayları için TIKLAYIN

BÜKARDİ BELEDİYESİ 55 KPSS İLE İTFAİYE ERİ ALIYOR

Bükardi Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda lisans mezunu adaylar arasından 55 KPSS puan şartı ile itfaiye eri alımı yapılacağına yer verildi. 2018 yılı KPSS puanı ile yapılan personel alımında başvurular 10 Ocak 2020 'ye kadar devam edecek.

Başvuru detayları için TIKLAYIN

CUMHURBAŞKANLIĞI KPSS'SİZ 225 İŞÇİ ALACAK

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı  tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından , KPSS puan şartı olmadan 225 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Temizlik görevlisi, usta, aklım onarım personeli ve koruma güvenlik görevlisi kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan personel alımında kadro dağılımı şu şekilde;

İlan detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

TÜM KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN