14 Temmuz Tarihli Kamu İş İlanları: KPSS'siz ve 50 KPSS ile 1451 Personel Alımı Yapılacak

14 Temmuz 2020 tarihli kamu ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda KPSS puan şartı olmadan ve 50 KPSS puan şartı ile personel, işçi ve memur alımı yapılacağına yer verildi. Kamuya yapılan personel alımlarının başvuru bilgileri haberimizde.

14 Temmuz Tarihli Kamu İş İlanları: KPSS'siz ve 50 KPSS ile 1451 Personel Alımı Yapılacak

1451 kamu personeli alınacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamu ilanları sayfası üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda mezuniyet şartı olmadan ve en az ilkokul mezunları arasından personel memur ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Farklı illerdeki belediyeler, üniversiteler ve MSB bünyesine yapılacak personel alımlarında başvuru bilgileri yazımızda.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

AÇSHB Kamu İlanları adresinde yayımlanan personel alımı duyurularına baktığımızda başvuru genel şartlarına şu şekilde yer verildi:

- TC vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

BUGÜN YAYIMLANAN İLANLAR

MSB 1072 işçi alımı için TIKLAYIN

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 120 personel alımı için TIKLAYIN

Cizre Belediyesi zabıta alımı için TIKLAYIN

Demirözü Belediyesi zabıta alacak. İlan için TIKLAYIN

Diğer ilanlar için https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/ adresine gidebilirsiniz.

KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN