Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 120 Personel Alımı Yapıyor (KPSS'siz ve KPSS Puan Sınırı Olmadan)

İlan bugün yayımlandı ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli 120 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS'siz kura ile ve KPSS puan sınırı olmadan yapılan personel alımının başvuru bilgileri yazımızda.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 120 Personel Alımı Yapıyor (KPSS'siz ve KPSS Puan Sınırı Olmadan)

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü personel alacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfasında yayımlanan duyuruda 120 sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartsız ve KPSS puan sınırı olmadan yapılan sözleşmeli kamu personeli alımında adaylar başvurularını internet üzerinden iletmesi gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar hükümlerine göre Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca yapılacak sözleşmeli personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

c) Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),

d) Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2018 KPSS Lisans, 2018 KPSS Ortaöğretim ve 2018 KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmak,

e) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,

f) Ayrıca başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI

BAŞVURU

İlana başvurular bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki evraklarla bilrikte başvurusunu  https://w3.beun.edu.tr/ adresine yapması gerekmektedir. 

Kamu ilanları için TIKLAYIN