EÜAŞ 150 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapacak

EÜAŞ Genel Müdürlüğü'ne 150 daimi işçi alımı yapılacağına ilişkin duyuru Çalışma Bakanlığı'nın İlan sayfası üzerinden yayımlandı. 

EÜAŞ 150 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapacak

İlgili duyuruda, başvuruların İŞKUR resmi sayfası üzerinden alınacağına yer verilirken, Elektrik Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni, Kimya Teknisyeni unvanlarında alım yapılacağı kaydedildi. Resmi duyuruda başvuru yapacak adayların mezuniyet şartlarının yanı sıra başvuru genel şartlarını da incelemesi gerektiği kaydedildi.

 Buna göre Elektrik Teknisyeni alımı için , "Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi Bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları Pano Montörlüğü, Bobinaj veya Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun olmak" şartı,  Elektronik Teknisyeni alımı için, "Lise ve dengi okulların Elektronik, ElektrikElektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Büro Makinaları Teknik Servisi, Haberleşme Sistemleri veya Otomasyon Sistemleri bölümlerinden mezun olmak" şartı,  Kimya Teknisyeni alımı için, "Lise ve dengi okulların Kimya veya Kimya Teknolojisi mezunu olmak" şartı bulunuyor. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,

2- İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması,

3- Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması,

4- Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması,

5- 30 yaşını bitirmemiş olması.