3 Farklı İlanla 347 Kadrolu İşçi Alınacak! Başvurular İŞKUR Üzerinden Alınacak

Bugün yayımlanan farklı 3 ilan ile 347 kadrolu işçinin kamuda istihdam edileceği ilan edildi. Peki hangi kurum ne kadar işçi alımı yapacak, başvuru işlemleri nasıl gerçekleştirilecek, başvuru tarihleri ve diğer detaylar belli oldu mu? Bu soruların yanıtı ve ilgili ilanların ayrıntıları haberimizde…

3 Farklı İlanla 347 Kadrolu İşçi Alınacak! Başvurular İŞKUR Üzerinden Alınacak

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder.

Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

Kamu kurum ve kuruluşlarına kadrolu kamu işçi alımı duyuruları art arda geldi.

Kamuya memur ve işçi alımlarıyla ilgili siz değerli ziyaretçilerimizi kamu bülteni olarak bilgilendirmeye devam ediyoruz. 

Hangi İlan ile Kaç İşçi Alınacak?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne 225, İ.Ü. Cerrahpaşa Rektörlüğü’ne 55 , ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne ise 67 kadrolu işçi alımı yapılacak.

Kadrolu işçi alımları için başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek.

Göç İdaresi Başkanlığı’nın ilanıyla en az ilkokul mezunlarından 225 kadrolu kamu işçisi alınacak.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kadrolu Temizlik Görevlisi alımı haberinin ayrıntılarına erişmek için icisleri-bakanligi-goc-idaresi-genel-mudurlugune-225-h39153.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi’nin kadrolu işçi alım ilanıyla 55 işçi alımı yapılacak.

İstanbul Üniversitesi’ne 55 kadrolu temizlik görevlisi alımı haberinin ayrıntılarına erişmek için eti-maden-isletmelerine-iskur-araciligiyla-meslek-lisesi-mezunlarindan-h39181.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün sürekli işçi alımıyla meslek lisesi mezunlarından 67 kişiye iş imkanı sağlanacak.

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı haberinin ayrıntılarına erişmek içn eti-maden-isletmelerine-iskur-araciligiyla-meslek-lisesi-mezunlarindan-h39181.html adresini ziyaret edebilirsiniz.