ETİ Maden işletmeleri'ne İŞKUR Aracılığıyla Meslek Lisesi Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne, İŞKUR aracılığıyla meslek lisesi mezunlarından sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.

ETİ Maden işletmeleri'ne İŞKUR Aracılığıyla Meslek Lisesi Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi duyuruda, kurumun Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 32, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 35 olmak üzere toplamda 67 kadrolu işçi alınacağı, ilgili alım için başvuruların 21 Haziran'da başlayacağı kaydedildi. 

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder.

Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

Resmi duyuruda , "Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 32 ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 35 olmak üzere toplam 67 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır. Aşağıdaki tabloda belirtilen 67 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 21.06.2021 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu 67 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 21.06.2021 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.