Sağlık Bakanlığı İŞKUR'dan KPSS'siz 250 İşçi Alımı Yapılacak-İşte Kadro Dağılımı

Sağlık Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve İŞKUR üzerinden 250 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İşçi alımına dair kadro dağılımı yazımızda.

Sağlık Bakanlığı İŞKUR'dan KPSS'siz 250 İşçi Alımı Yapılacak-İşte Kadro Dağılımı

Sağlık Bakanlığı 250 işçi alımı kadroları belli oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada İstanbul 'daki yeni açılan hastanlere 3 bin personel ve 250 işçi alımı yapılacağını söyledi. 3 bin personel alımı kadro dağılımı ve ilan tarihi için TIKLAYIN

250 KPSS'SİZ İŞÇİ ALINACAK

Bakan Koca, temizlik personeli, bakım ve onarım hizmetleri personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi personeli kadrolarına 250 işçi alımı yapılacağını söyledi. İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. 

Sağlık Bakanlığı 'ndan konu ile yapılan açıklamada "108'i temizlik hizmetleri, 113'ü bakım ve onarım hizmetleri ve 29'u koruma ve güvenlik hizmetlerinde görev yapmak üzere 250 sürekli işçi alıyoruz.

İşçi alım duyurusu için Bakanlığımızın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İŞKUR internet sitelerini takip ediniz.

Yeni atamaların, salgınla daha etkili mücadele etmemize ve vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunulmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İŞKUR 'DA YAYIMLANACAK

250 işçi alımı başvurusu İşKUR 'da yayımlanacak. İlan tarihi ve özel şartlar belli olduğunda kamubulteni.com 'da olacak. 

Takip için TIKLAYIN