İSTAÇ Başvuruları Sona Eriyor. En Az İlkokul Mezunu 132 İşçi Alımı

İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret (İSTAÇ) AŞ., 132 işçi alımı duyurdu. Bugün ve yarın sona erecek başvurular için şartlar neler.

İSTAÇ Başvuruları Sona Eriyor. En Az İlkokul Mezunu 132 İşçi Alımı

İSTAÇ’ın alacağı 132 daimi işçi için son başvurular bugün ve yarın sona eriyor. Elle süpürme işçisi ve Elle süpürme şoförü başvurularında son gün bugün olurken, aktarma işçisi, aktarma şoförü ve depo ve stok kontrol mühendisi için başvurular yarın sona eriyor. Adaylar İstanbul genelinde görevlendirilecektir. Başvurular https://kariyer.ibb.istanbul adresinden yapılacaktır. Üç farklı kadro için başvuru yapabilecek adaylar.

Mülakat yeri ve zamanı adaylara daha sonra mesaj yada mail olarak iletilecektir.

İşte alınacak kadrolar ve detaylar;

  • Elle Süpürme İşçisi: 42 personelin alınacağı duyurulan ilanda adayların, Erkek/Kadın, En az Ilköğretim mezunu, 1B-40 yaş arasında, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan(bedensel işlerde çalışmaya elverişli), vardiyalı çalışabilecek askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.
  • Elle Süpürme Şoförü: 9 personelin alınacağı duyurulan ilanda adayların, Erkek, 20-45 yaş arasında, en az İlköğretim mezunu, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan(bedensel işlerde çalışmaya elverişli), askerlik hizmetini tamamlamış, kamyon-kamyonet kullanım tecrübesine sahip, E veya D veya C sınıfı ehliyet belgesi, SRC 1-3 veya SRC 2-4 belgeleri ve psikoteknik belgesine sahip, vardiyalı çalışmaya uygun olması gerekiyor.
  • Aktarma İşçisi: 39 personelin alınacağı duyurulan ilanda adayların, Erkek, En az ilköğretim mezunu, 20 - 45 yaş arasında, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan (Bedensel işlerde çalışmaya elverişli), Askerlik hizmetini tamamlamış, Vardiyalı çalışma düzenine engel durumu olmayan kişiler olacaktır.
  • Aktarma Şoförü: 40 personelin alınacağı duyurulan ilanda adayların, Erkek, En az ilköğretim mezunu, 25 - 45 yaş arasında, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan, Askerlik hizmetini tamamlamış, Vardiyalı çalışma düzenine engel durumu olmayan, Sürücü ehliyeti (CE), SRC - 4 Belgesi, Psikoteknik Belgesi olması gerekmektedir.
  • Depo ve Stok Kontrol Mühendisi: 2 personelin alınacağı duyurulan ilanda adayların, Mühendislik Fakültesi mezunu, tercihen Endüstri Mühendisi Depo - Stok Kontrolü ve lojistik alanında en az 5 yıl tecrübeli tercihen SAP programı kullanmış MS Office programlarına hakim mal kabul konusunda deneyimli süreç analizi, iş akışı, proje veya doküman yönetim bilgisi olan, rutin depo sayımı konusunda tecrübeli olan, depodaki tüm malzemelerin giriş ve çıkışlarının kontrolü konusunda deneyimli, Kalite ve İSG birimleri ile entegre çalışmış olan, tercihen İngilizce bilen, analiz kabiliyeti olan analitik düşünebilen raporlama yapabilecek, ekip yönetmiş, esnek çalışma saatlerine uygun, işbirlikçi ve koordineli çalışmaya açık, seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen (B sınıfı sürücü ehliyet) iletişim yeteneği güçlü erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olan.

Alınacak adaylarda KPSS Şartı aranmamaktadır. Başvuru sırasında herhangi bir belge gerekmemektedir.