ETİ KPSS'siz Lise Mezunu 32 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesine lise mezunu adaylar arasından 32 işçi alınacak. KPSS şartı olmadan yapılan işçi alımında başvuru detayları haberimizde.

ETİ KPSS'siz Lise Mezunu 32 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

ETİ personel alımı başvuru ekranı açıldı.

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan personel alımına başvurular bugün başladı. İşKUR üzerinden alınan başvuruların detayları şu şekilde;

LİSE MEZUNU KADROLAR

ETİ tarafından yayımlanan ilanda , lise mezunu adaylar arasından 32 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İşte kadro dağılımı ve alımın yapıldığı fabrikalar.

KPSS ŞATI YOK

ETİ lis mezunu işçi alımına başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. Yapılacak personel alımına başvuranlar kuraya tabi tutulacak. Kura çekiminde çıkan adaylar sözlü mülakata alınacak ve atamaya hak kazananlar bu şekilde belirlenecek.

İŞKUR BAŞVURU EKRANI

İlana başvurular bugün başladı ve 4 gün devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın ve karşınıza çıkan menüde İŞ İLANLARI yazan butona tıklayın. 

Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma ETİ MADEN yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar sıralanacaktır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA