PÖH Olmak İsteyenler Ne Yapmalı? Video Yayımlandı (Kadın Erkek PÖH Alımı Ne Zaman?)

Şehit Ali Er'in oğlu ve aynı zamanda Özel Harekattan Sorumlu Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Eraslan Er video yayımladı ve PÖH olmak isteyen gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Peki kadın erkek adaylar nasıl PÖH olur? PÖH alımı yapılacak mı? İşte detaylar.

PÖH Olmak İsteyenler Ne Yapmalı? Video Yayımlandı (Kadın Erkek PÖH Alımı Ne Zaman?)

PÖH olmak isteyenler ne yapmalı?

Şehit Ali Er'in oğlu ve aynı zamanda Özel Harekattan Sorumlu Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Eraslan Er bir video yayımladı. Yeni Şafak 'ta yayımlanan videoda Er 'in polis özel harekat olmak isteyen gençlere tavsiyeleri yer aldı. Biz de gençleri bilgilendirmek, polis olmak isteyenlere yardımcı olmak için bu haberimizi kaleme aldık.

SON İLANDA 500 PÖH ALINDI

Polis Akademisi tarafından yapılan son alımda kadın adaylar arasından 500 özel harekat polisi alımı oldu. Adaylar sözlü mülakat sonuçlarını bekliyor. 

SÜLEYMAN SOYLU: AÇIKTAN PÖH ALIMI BİTTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu EGM bünyesine polis özel harekat alımı için yaptığı son açıklamada, 500 kadının son olduğunu , ciddi bir ihtiyaç olmaması durumunda açıktan özel harekat polisi alımı yapmayacaklarını söyledi. 

Bundan sonraki özel harekat polisi alımları meslek içinden olacak. Kadın erkek PÖH'ler ve PÖH alımını bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

PMYO

Gençler, PMYO polis alımına başvuru yapabilir ve polis olduktan sonra özel harekat polisi olabilir. Başvurular devam ediyor. Detaylar için TIKLAYIN

POMEM

Her yıl POMEM'lere on binlerce polis alımı yapılmaktadır. Lisans ve ön lisans mezunu gençler POMEM polis alımına KPSS puanı ile başvuru yapabilir, polis olduktan sonra meslek içinden yapılan özel harekatçı alımına başvuru yapabilir. POMEM alımında son bilgi için TIKLAYIN

PAEM

PAEM komiser yardımcısı alımlarına başvuru yapan ve kazananlar , göreve başladıktan sonra özel harekat branşıan geçebilir.

PÖH OLMAK İSTEYEN GENÇLER NE YAPMALI?

Şehit Ali Er'in oğlu ve aynı zamanda Özel Harekattan Sorumlu Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Eraslan Er , PÖH olmak isteyen gençler için bir video yayımladı. İşte o video:

PÖH ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN