Meteoroloji Uyardı: Soğuk ve Kar Yağışlı Hava Kapıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre hafta sonu ve yeni hafta içerisinde beklenen hava olayları yeraltı. Rapora baktığımızda mevsim normallerinde sürecek sıcaklıklar düşüş yaşayacak ve böylece kar ile sağanak yağışlı hava Gelecek. Hafta sonu plan yapan kişileri uyaran meteoroloji, nasıl bir havanın bekleneceği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji tarafından yapılan son rapor paylaşımında yurt genelinde yağışlı ve serin bir havanın etkili olacağı açık

Meteoroloji Uyardı: Soğuk ve Kar Yağışlı Hava Kapıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 4 ile 10 Kasım tarifeleri arası açısından yapmış olduğu paylaşım bilgilerine baktığımızda genel itibariyle mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden eğittiği barem batı kesimlerinden başlamak suretiyle azalma gösterildiği tahmin ediliyor.


Yarın sabah ve gece saatlerinde Marmara Bölgesi, İç Ege bölümü, İç Anadolu bölümü ile batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ile yer yer sis olması bekleniyor. Yağışlı ve serin havanın hafta ortalarından itibaren Yurt genelinde etkili olması bekleniyor.