Samsun'da Korkunç Kaza! Daha Önce Alkollü Araç Kullanmaktan Ehliyetine El Konulmuştu!

Samsun'da alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulan Mert Yılmaz'ın idaresindeki otomobil, yaya üst geçidinin merdivenlerine çarptı.

Samsun'da Korkunç Kaza! Daha Önce Alkollü Araç Kullanmaktan Ehliyetine El Konulmuştu!

Kazada sürücü hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Üst geçitte, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Hız yolu değil, hayatı kısaltır' yazılı pankart dikkat çekti.

Kaza öğle saatlerinde, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu yolunda oldu. Alkollü olarak araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine 6 ay el konulan Mert Yılmaz'ın idaresinki otomobil, öğrenilemeyen bir sebeple kontrolden çıkıp, yaya üst geçidinin sarışın porno merdivenlerine çarptı. Kazada otomobilde bulunan, kimlikleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralanırken, sürücü Yılmaz ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri ilk kontrolde, araçta sıkışan Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı vatandaşlar ambulanslarla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü Yılmaz'ın cesedi, itfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılarak, otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA