İçişleri Bakanı'ndan Sedat Peker'e : Karısının İç Çamaşırına Sığınan Edepsiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haberdeki canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı'ndan Sedat Peker'e : Karısının İç Çamaşırına Sığınan Edepsiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT haber'de katıldığı canlı yayında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in evine yönelik düzenlenen operasyonda, kadın polis olmadığı iddialarıyla ilgili, "Kimle ilgili ne varsa. Ben kendimden sorumluyum. Ama yargı ve savcı bunu nereye götürecekse götürsün. Ben anlatacağım, bildiklerim var burada söylemiyorum. Bunun hesabı sorulacak. Öyle kalamaz. Biz tecavüzcü değiliz, uyuşturucu satıcı değiliz. Kimsenin karısına bir şey yapılmadı. Türk polisi ne yapacağını iyi bilir. Karısının iç çamaşırına sığınan acizler. Bu kurguyu ilmek ilmek boğazlarından getirmezsek" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı , "Ben akıllı bir adamım. Birinci ve ikinci videoyu izledim. Hedefin Türk devleti olduğu konusunda, siz de izlerseniz ne olduğunu görürsünüz. Benim şuramda ödleklik yok. Türkiye'nin üzerinden yıllarca birilerinin himayesinde, psikolojik harp yürütenler, gayri nizami harp yürütenlerin himayesinde yıllarca kollanmışlara müsaade etmeyeceğiz. Süleyman gider, Ahmet gelir müsaade etmez. Anadolu'nun sahibi Allah'tır" dedi.

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

"Hadi ve Süleyman Özışık yıllardır tanıdığım insanlar" 

"Anlıyorum ki ben uzun zamandan beri organize suç şebekesi liderinin hedefindeyim. Akrabalarım, gazeteciler, peki benimle temas edebilmiş mi? Hayır. Onlar benim yıllardan beri tanıdığım insanlar. Sayın Çiller zamanında İstanbul medyasında etkinliğim söz konusuydu. Hadi Bey'i Günaydın gazetesindeki fotoğrafçılığımdan tanırım.

Babam İstanbul'da siyaset yapıyordu. Kimse babamın eteklerinin altına giremez. Adalet Partili kadroların içerisinde namuslu adamların içindedir babam. Nasıl bir adam olduğunu, kimleri tokatladığını, hayatı boyunca tek doğrusu olduğunu herkes bilir. 1980 öncesi evin bodrumunda bomba var mı yok mu diye evden çıkmazdık. 

(Sedat Peker'le ara buluculuk iddiası) Benim haberimin olması idam edilmem anlamına gelir. Böyle bir şey olabilir mi? Keklemişler, ben ne yapayım. Kim keklediyse hesabını oradan sorsun. Ayda kime 10 bin dolar para gönderiyorsa siyasetçiye ona sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş."


Haberin tüm detayları: https://www.trthaber.com/haber/gundem/bakan-soyludan-sedat-peker-aciklamasi-operasyon-emrini-veren-bizzat-benim-581879.html