Camdan Baktığında Rezaleti Gördü! İğrenç Komşu 2 Yıl Hapisle Yargılanacak

İstanbul Fatih'te Şerif C. isimli 26 yaşındaki şahıs, oturduğu evin camından sokağa doğru tuvaletini yapınca ortalık karıştı.  

Camdan Baktığında Rezaleti Gördü! İğrenç Komşu 2 Yıl Hapisle Yargılanacak

Alt komşu Halim Ö., Şerif C.'yi camdan aşağıya doğru tuvaletini yaparken gördü, bu iğrenç hareketi neden yaptığını sormak istediğinde genç komşusuyla arasında tartışma yaşandı. Komşu Halim Ö. durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından polis merkezine götürülen genç adam, olay gününe ilişkin, "alt komşum beni camda gördü, aşağı in konuşalım dedi. Ben de benimle bu tarzda konuşmaması gerektiğini söyledim hem de ne konuşacağız diye sordum. Geçen gün camdan tuvaletini yaptın gördüm dedi. Evet, doğru pencereden penisimi çıkartarak dışarı yola doğru işemiştim bu yanlışından dolayı pişmanım bu şahıstan bu konudan dolayı özür diliyorum dedi" diye konuştu.

Savcılığın olayla ilgili soruşturma başlattığı, yürütülen soruşturma neticesinde camdan organını göstererek tuvaletini yapan şahsın aynı zamanda komşusunu da tehdit ettiği iddianamede yer aldığı öğrenildi. Şerif C. hakkında düzenlenen iddianamede 2 yıla kadar hapis istendiği, yargılamanın Asliye Ceza Mahkemesi'nde süreceği belirtildi.