Ankara'da Avukat ve Müvekkil Yakınları Birbirine Girdi! Silahlar Çekildi...

Avukat ve müvekkil yakınları arasındaki silahlı kavgada 2 kişinin yaralandığı bildirildi. Ankara'da Avukatlık yapan Şenol Ö. ile müvekkilinin yakınları arasında borç-alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Ankara'da Avukat ve Müvekkil Yakınları Birbirine Girdi! Silahlar Çekildi...

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine başına aldığı sopa darbeleriyle yaralanan avukat , müvekkil yakınlarına kurşun yağdırdı. Korkunç olay öğle saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Tutuklu sanık Tarık A.'nın yakınları Tahir A., Abdurrahim A. ve Mehmet T. , avukat Şenol Ö. ile görüşmek için büroya gitti. Avukat Şenol Ö. ve müvekkil arasında borç-alacak meselesinden dolayı tartışma yaşandı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda sanık yakınları sopalarla avukata saldırırken, başından aldığı darbelerin ardından tabancasına davranan avukat Tahir A.'yı bacağından ve başından vurarak yaraladı. Civardakilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ambulansa götürülürken basın mensuplarına açıklama yapan Avukat Şenol Ö., "Benim büromu bastılar, hadlerini bildirdim. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Dava hakkı olmayan alacağı almaya geldiler. Ben de belgelerimi sundum, belgeler elimde. Bu belgelere rağmen almaya kalktılar" dedi.

Olaya karışanlar polis ekiplerince gözaltına alınırken  , diğer yaralının da hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.