YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan: İlk İşimiz Memur ve İşçilere %150 Zam Yapmak Olacak

Partisinin olağan kongresinde İzmir'de konuşan Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan, iktidara geldiklerinde 81 ilde 681 refah projesini hayata geçireceklerini açıklayarak, kamuda tasarruf dönemini resmini başlatacaklarını duyurdu. Erbakan, ‘Tasarruf ile sağlanan kaynağı 85 milyona aktaracağız. İlk işimiz: memur, işçi ve emekliye %150 oranında zam yapmak olacak.’ Dedi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan: İlk İşimiz Memur ve İşçilere %150 Zam Yapmak Olacak

Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Tepekule Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İzmir'de gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti açıklayarak sözlerine başlayan genel başkan Fatih Erbakan, 4 yıl önce kurulan yeniden Refah Partisi'nin hızlı bir şekilde yükseldiğini söyleyerek;

“İzmir'de 1000 kişilik bir salonu doldurmak, Şanlıurfa'da 10 bin kişilik bir salonu doldurmakla eşdeğerdir. İzmir'de 100 üye kaydetmek Elazığ'da 1000 üye kaydetmekle eşdeğerdir. Bütün zorluklara rağmen bu sancağı yere düşürmeyen il teşkilatımıza teşekkür ederim. 4 sene önce Yeniden Refah Partisi'ni kurduk. Partimizin kurulmasından itibaren 11 aylık bir zaman geçmesine rağmen 17 Kasım 2019 tarihinde Türk siyasi tarihinin en büyük genel Kurulunu düzenledik.”

Dedi.