THY büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edecek

Türk Hava Yolları yaptığı açıklamasında büyüme hedefleri doğrultusunda Deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edeceğini belirtti.

THY  büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edecek

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, THY, büyüme hedefleri doğrultusunda bünyesine yeni pilotlar katacağını belirtti.Pandemi sonrasında daha güçlü bir şekilde büyüme hedefleri olan THY bünyesine deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edeceğini belirtti.Salgın sonrası hızla artan yolcu talebini karşılamak amacıyla hazırlıklı olan ve bu sayede 2022 yılının ilk 6 ayında uluslararası koltuk kapasitesinde üçüncü sıraya yükselen Türk Hava Yoları, ailesine katılacak yeni pilotlar ile daha da güçleneceğini ifade etti.

Başvurular kariyer.thy.com adresinden 

THY 386 uçaklık modern filosunda görevli olarak 5 bin 525 pilotu bulunurken kısa vadede bu sayıyınarttırmak istiyor.Bu doğrultuda başvuruda bulunmak iteyen adaylar ,açılan pilot alımı ilanına , THY'nin kariyer.thy.com adresinden başvuru gerçekleştirilebilecek.Firma tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Gökyüzündeki yükselişimizde kilit rol oynayan, dünyanın dört bir yanında başarıya ulaşmamızda emeği olan ailemize yeni üyeler katıyoruz. Şirketimize katılacak yeni pilotlarımızın bizi hedeflerimize, misafirlerimizi ise sevdiklerine güvenle uçuracağından eminiz." ifadelerini kullandı.